bogdan rpdeanu
Anunțuri, Toate știrile

26 mai 2019 – Alianța USR PLUS a câștigat alegerile europarlamentare în municipiul Galați.

26 mai 2019 – Alianța USR PLUS a câștigat alegerile europarlamentare în municipiul Galați. După 30 de ani, Galațiul nu a mai fost roșu iar Alianța USR PLUS a trimis, pentru pentru prima dată de la aderarea la Uniunea Europeană, oameni competenți în Parlamentul European.

Ne-am săturat de corupția, incompetența și politizarea administrației și a sistemelor de sănătate și educație!Prezența masivă la vot în Galați, în țară și în Diaspora au arătat câtă nevoie au românii de o clasă politică nouă, care sa dea nu doar în Parlamentul European dar mai ales în Parlamentul României și în administrația locala oameni competenți și onești, de care să nu le fie rușine.

Lupta continuă. Ororile din Consiliul local și din Parlament, aberațiile din legislație, din bugete și din lucrările publice trebuie să înceteze.

Alegerile locale vor da Galațiului administrația care va lucra în folosul cetățenilor, nu al firmelor de partid și care va conecta Galațiul, în sfârșit, și la regulile europene, fără de care banii europeni nu sunt decât, cel mult, risipiți în mare parte.

Alegerile parlamentare vor da Galațiului și României mai mulți deputați și senatori preocupați de binele public și nu de propriile privilegii, fie ele financiare sau penale. La urma urmei, am strâns 1 milion de semnături pentru ca România să poată trăi Fără Penali în Funcții Publice!

Timpul vechilor politicieni a trecut. Continuăm schimbarea începută în 2016 și la alegerile europarlamentare de anul trecut cu un nou capitol, pentru Galați și pentru România.

Bogdan Rodeanu

Deputat USR Galați

www.BogdanRodeanu.ro