Anunțuri, Toate știrile

ACUM și DUPĂ

ACUM și DUPĂ

Ce e de făcut ACUM?

Să participăm activ la efortul tuturor celor implicați sau care vor să se implice în gestionarea crizei.Printre altele, am rezolvat PÂNĂ ACUM:

• Să ne aducem aportul la protecția resursei umane active în domeniile critice active(personal medical, institituții de forță, azile de bătrâni) dar și a celor care zilnic lucrează în domenii cu un contact direct interuman (curieri, poștași, lucrători comerciali). În acest context, prin achiziție și distribuție am depășit deja câteva mii de viziere de protecție, sute de măști de protecție reutilizabile și mii de afișe pentru mediul rural.

• Să contribuim alături de mulți alți gălățeni la diminuarea costurilor pentru cei care asigură gratuit hrana celor implicați în cele mai vulnerabile domenii de activitate. Suntem deja în a doua lună de asigurare a pâinii (câteva mii de bucăți) dar și a câtorva sute de bidoane de apa pentru rezervele și distribuția instituțională.

• Să punem la dispoziția autorităților toate spațiile pe care le avem în județ, cabinete, sedii, pentru a putea fi folosite drept cabinete medicale, centre de coordnare sau de depozitare.

• Să îi ajutăm pe cei care ajută. Si fiindcă există proceduri interne stricte și la ei, îî ajutăm prin mobilitate, mijloace de transport și combustibil. Și în municipiu, și în județ, și între județe.

• Continuăm. Ce e de făcut DUPĂ?

DUPĂ nu va fi o simplă dată calendaristică. Va fi o perioadă. Și nu va fi una scurtă.

Dar pentru DUPĂ trebuie să acționăm acum. Pentru sănătate, pentru educație și pentru repornirea economiei.

Și în contextul acesta este și mai urgentă Legea Educației Profesionale 2.0. O remodificăm acum și o vom lansa în plen în curând. Cu toate diligențele făcute pentru a fi dezbătută în regim de urgență.

O inițiativă de suflet plecată de la Galați care va ajuta întreaga țară.

La fel ca și Legea Zonelor Metropolitane 2.0, deja promulgată.Și nu e doar singurul aspect. Vom povesti mai multe în zilele ce vor veni.

Continuăm împreună. Va fi bine. Trebuie să fie bine.

Bogdan Rodeanu

Deputat USR Galați

www:BogdanRodeanu.ro