bogdan rodeanu 1
Uncategorized

Am susținut mereu că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Cu fiecare în parte. Cu fiecare om care se implică în schimbare.

Andrei Postică , Senator USRPLUS:

Am susținut mereu că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Cu fiecare în parte. Cu fiecare om care se implică în schimbare.

Citate ca ”Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume” sau ”Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic” sunt, într-adevăr, sublime. Dar fără implicare reală, nu rămân decât cuvinte pe hârtie.Astfel, alianța USR-PLUS Galați a ales să sprijine campania ”Vreau Independență pentru Dizabilitate”, campanie realizată de Asociația ”Mă Bucur de Viață” prin Centrul Regional de Recuperare ”Vasile Andrei”, din Galați. Pe scurt: copiii cu dizabilități ar trebui să beneficieze de ședințe de recuperare, prin legea asigurărilor sociale, care au buget prevăzut pentru astfel de ședințe.

Legea nu se aplică. Alianța USR-PLUS Galați se alătură acestei campanii, ca partener, pentru a trage un semnal de alarmă (legea nu se aplică), pentru a obține vizibilitate publică asupra campaniei și, într-un final, pentru alocarea bugetelor prevăzute pentru recuperarea copiilor cu dizabilități neuromotorii.

Cu alte cuvinte, ne alăturăm unei campanii care, dacă își atinge scopul, va atrage după sine o schimbare. În bine. Pentru copii, pentru adulții acestora și, într-un final, pentru fiecare dintre noi.

Pentru mai multe informații și sprijinirea acestui demers accesați linkul de mai jos și urmăriți pagina campaniei de advocacy:https://www.facebook.com/Vreau-Independenta-pentru-Dizabilitate-100890008635472/