bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

Avem Alianța USRPLUS la Galați!

Avem Alianța USRPLUS la Galați!

Am semnat actul de naștere al Alianței USRPLUS pentru alegerile locale.Vom avea liste comune pentru Consiliul local Galați și pentru Consiliul Județean Galați iar colegul meu, Bogdan Dumitrescu, presedintele PLUS, va fi candidatul pentru președinția Consiliului Județean.

Le mulțumesc, public, colegilor din Alianța USRPLUS Galați pentru că mi-au încredințat misiunea de a a candida pentru Primăria Galați.Suntem Alianța USRPLUS Galați!

La fel cum am mers împreună în campania #FărăPenali, în alegerile europarlamentare și în cele prezidențiale, acum mergem împreună și în alegerile locale.Și ne pregătim pentru fuziune!

USR și PLUS au apărut ca o alternativă reală la partidele vechi și la ideologia acestora, bazată pe cumetrii, oportunism și incompetență.USR și PLUS împart un ADN comun, bazat pe următoarele valori: integritate, responsabilitate, meritocrație și democrație.

Demersul nostru de fuziune este așteptat de toți cei care și-au pus speranțele în noua clasă politică din România și reprezintă răspunsul la nevoia de schimbare a politicii autohtone, dominată de vechile metehne din care rămân doar vorbele.

Colegii mei și cu mine suntem bucuroși că Galațiul este printre primele județe din țară în care Alianța USRPLUS pentru alegerile locale este realizată, după parcurgerea tuturor pașilor statutari, în ambele partide.Vor urma și celelalte județe astfel încât, în cadrul unor congrese extraordinare, USR și PLUS să fuzioneze.

Gestul nostru politic de astăzi a fost unul foarte ușor de făcut nu doar datorită afinităților dintre USR și PLUS, consolidate în doi ani de luptă comună împotriva a ceea ce PSD a făcut la guvernare și în administrația locală ci și suportului pe care dumneavoastră, gălățenii, ni l-ați dat până acum.

Colegii mei și cu mine vă mulțumim!

Continuăm împreună!

Bogdan Rodeanu

Deputat USR Galați

www.BogdanRodeanu.ro