Anunțuri, Fără categorie, Toate știrile

Avem încă o filială USR în judeţul Galaţi: USR Barcea!

V-am chemat alături de noi şi aţi venit! Vă mulţumim!

Avem încă o filială USR în judeţul Galaţi: USR Barcea!

Barcea pare o comună care ar trebui să nu aibă probleme: la drum naţional, pământ roditor, oameni harnici. Ar trebui ca administraţia să se ocupe doar de probleme mărunte. Şi chiar asta face: se chinuie să rezolve probleme mărunte pentru că nu este capabilă să abordeze problemele principale: economia comunei Barcea, care abia respiră.

Ionel Draghici, presedinte USR Barcea: “administraţia locala din comună ştie cifrele dar nu reuşeşte să înţeleagă cum funcţionează economia locală. Şi asta pentru că cei mai mulţi bani sunt obţinuţi de la bugetul central. Taxele şi impozitele plătite de cetăţenii comunei Barcea nu ajung nici măcar pentru salariile angajaţilor din primărie. Este o situaţie foarte des întâlnită în judeţul nostru.

Mai pe româneşte: dă guvernul bani, are bani şi comuna Barcea. Nu dă guvernul bani, comuna Barcea se sufocă. Trebuie să învăţăm să mai şi producem, nu doar să cerem. Comuna Barcea trebuie să fie atractivă pentru investitori, nu putem să ne bazăm la nesfârşit doar pe legumicultură.

USR Barcea vine la primărie pentru că nu mai putem aştepta modernizarea administraţiei locale. Iar modernizarea administraţiei comunei Barcea nu se va face după blatul veşnic PNL – PSD ci după regulile europene!”

Vino și tu alături de noi! www.usr.ro/inscriere

USR Galaţi