“Fără penali în funcţii publice”
Activitate parlamentară, Toate știrile

Bogdan Rodeanu, deputat USR: “USR va face tot ce este posibil pentru a face auzită vocea oamenilor și în Parlament!”

E aproape 17:40. Sunt la Parlament.

Registratura Camerei Deputaţilor este închisă încă de la ora 14, dar suntem înăuntru şi lucrăm până la finalizarea documentelor de predare –primire a dosarelor cu semnături pentru campania cetăţenească “ Fără penali în funcţii publice”. Colegii din USR verifică, împreună cu cei de la Consiliul Legislativ, teancurile de dosare.

1 milion de semnături. Vorbim despre aproximativ o tonă de dosare.

Formalităţile pentru predarea dosarelor cu semnăturile gălăţenilor s-au încheiat în urmă cu câteva minute. Munca nu se va opri până când nu vor fi predate toate cele 1 milion de semnături.

Nu este sfârşitul campaniei, e doar începutul unei noi etape, până la organizarea Referendumului prin care principiul “Fără penali” să ajungă în Constituţia României.

Suntem 1 milion de români care vrem o Românie normală, decentă, fără penali și cu mai mult bun simț! USR va face tot ce este posibil pentru a face auzită vocea oamenilor și în Parlament și prin declanșarea referendumului propus de inițiativă!

Vă mulțumim că în cele șase luni de campanie #FaraPenali ne-ați arătat că schimbarea este posibilă când luptăm împreună.

Ironia face ca pe acelaşi palier din Palatul Parlamentului să se întrunească CEX-ul PSD.