Activitate în circumscripție, Toate știrile

Când soţiile liderilor PSD sunt preşedinţi şi locţiitori în secţiile de votare, Dan Nica e sigur că PSD va obţine la Galaţi peste 50% din voturi.

Aseară, într-o emisiune de promovare electorală, Dan Nica, liderul PSD Galaţi, a anunţat că PSD va obţine la Galaţi peste 50% din voturi. Pe ce se bazează? Vă prezentăm ceea ce este, probabil, doar o parte din arsenalul de soluţii PSD atunci când au nevoie să câştige alegerile, inclusiv ca să rămâna în libertate:

SOȚUL PRIMAR PSD, SOȚIA LOCȚIITOR DE PREŞEDINTE ÎN SECȚIA DE VOTARE. GALAȚI, ROMÂNIA, EUROPA, 2019.

Ce au înțeles PSD, ALDE și UNPR din democrație: votează cine vrea, numără cine trebuie!

Continuăm și astăzi dezvăluirile despre mașina infernală pregătită de PSD și aliații săi pentru a ține votul românilor sub control: oameni cu puternice conexiuni politice introduși în secțiile de votare ca președinți și locțiitori.

Să fim bine înțeleși: în secțiile de votare sunt ȘI delegați ai partidelor. Dar președinții și locțiitorii exercită funcții oficiale și reprezintă AUTORITATEA STATULUI. Independența lor politică trebuie să fie dincolo de orice dubiu.

Nu este deloc cinstit ca soțul să fie lider politic local iar soția să numere voturile și, la fel de important, să decidă în secția de votare. Chiar dacă soțul nu candidează.

Cum fac PSD și aliații de la UNPR și ALDE? Iată încă 10 cazuri:

1. Doamna Vintilă Viorica a fost desemnată locțiitor în secția de votare nr. 293 din comuna Drăgușeni. Numele doamnei apare în declarația de avere a primarului comunei Drăgușeni, domnul Vintilă Dumitru, fost secretar al comunei, ales primar în comuna Drăgușeni din partea PSD în anul 2016. Și doamna Vintilă lucrează la primăria condusă de soț.

Soțul este primar PSD iar soția numără voturile. Nu este cinstit!

Asta a înțeles PSD Galați din democrația europeană: votează cine vrea, numără cine trebuie!

2. Doamna Modiga Aurora a fost desemnată locțiitor în secția de votare 255 din satul Gănești, comuna Cavadineşti. Numele doamnei apare în declarația de avere a domnului Modiga Costica Ionel, ales în anul 2016 consilier local PSD în comuna Cavadinești. În declarația de interese din anul 2018 menționează foarte clar că este casierul organizației PSD Cavadinești.

Soțul este lider local PSD iar soția numără voturile. Nu este cinstit!

Asta a înțeles PSD Galați din democrația europeană: votează cine vrea, numără cine trebuie.

3. Doamna Druță Luminița Liliana a fost desemnată președinte în secția de votare 218 din comuna Barcea. Numele doamnei apare în declarația de avere a candidatului UNPR la alegerile locale Druță Ioan, care a obținut un loc de consilier local din partea UNPR dar în februarie anul acesta a anunțat pe FB că trecut la PSD. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2250562058536163&id=100007471728222&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22O%22%7D

Soțul este lider local PSD iar soția numără voturile. Nu este cinstit!

Asta a înțeles PSD Galați din democrația europeană: votează cine vrea, numără cine trebuie.

4. Doamna Istudor Aurelia a fost desemnată președinte în secția de votare 274 din comuna Cosmești. Numele doamnei apare în declarația de avere a candidatului ALDE Istudor Vasile la alegerile locale din anul 2016.

Soţul este consilier supleant ALDE iar soția numără voturile. Nu este cinstit!

Asta a înțeles ALDE Galați din democrația europeană: votează cine vrea, numără cine trebuie!

5. Doamna Cojocaru Ionica a fost desemnată locțiitor în secția de votare 405 din comuna Vlădești. Numele doamnei apare în declarația de avere a domnului Cojocaru Vasile, candidat ALDE la alegerile locale din anul 2016.

Soțul este lider local ALDE iar soția numără voturile. Nu este cinstit!

Asta a înțeles ALDE din democrația europeană: votează cine vrea, numără cine trebuie!

6. Doamna Răducanu Lăcrămioara a fost desemnată președinte în secția de votare 286 din comuna Drăgănești. Numele doamnei apare în declarația de avere a domnului Raducanu Neculai, consilier local UNPR în comuna Drăgănești.

Soțul este lider local UNPR iar soția numără voturile. Nu este cinstit!

Asta a înțeles UNPR Galați din democrația europeană: votează cine vrea, numără cine trebuie!

7. Doamna Bălăunțescu Cătălina a fost desemnată președinte în secția de votare nr. 316 din comuna Gohor. Numele doamnei apare în declarația de avere a domnului Bălăunțescu Didi Stelian, ales consilier local ALDE în anul 2016 în comuna Gohor.

Soțul este lider local ALDE iar soția numără voturile. Nu este cinstit!

Asta a înțeles ALDE Galați din democrația europeană: votează cine vrea, numără cine trebuie!

8. Doamna Ojoc Liliana a fost desemnată locțiitor în secția de votare nr. 418 din comuna Umbrărești. Numele doamnei apare în declarația de avere a domnului Ojoc Teodor, ales consilier PSD în anul 2016.

Soțul este lider local PSD iar soția numără voturile. Nu este cinstit!

Asta a înțeles PSD Galați din democrația europeană: votează cine vrea, numără cine trebuie!

9. Doamna Trifan Dorina a fost desemnată locțiitor în secția de votare nr. 420, tot în comuna Umbrărești. Numele doamnei apare în declarația de avere a domnului Trifan Stelică, angajat al clubului sportiv Viitorul Umbrărești ( în subordinea primăriei Umbrărești, dominată de PSD ) și candidat PSD la alegerile locale din anul 2016.

Soțul este lider local PSD iar soția numără voturile. Nu este cinstit!

Asta a înțeles PSD Galați din democrația europeană: votează cine vrea, numără cine trebuie!

10. Doamna Angheli Mariana a fost desemnată locțiitor în secția de votare nr. 306 din comuna Fundeni. Numele doamnei Angheli Mariana apare în declarația de avere a domnului Angheli Marian, fost consilier local și candidat PSD la alegerile locale din anul 2016 pentru consiliul local al comunei Fundeni.

Soțul este lider PSD iar soția numără voturile. Nu este cinstit!

Sunt doar 10 cazuri, identificate într-un timp scurt și, foarte important, din surse publice de informații: declarații de avere și interese și procese verbale pentru alegerea consiliilor locale și ale primarilor la alegerile din 2016.

Principala problemă nu este faptul că aceste lucruri se întâmplă ACUM ci că așa a procedat PSD ( și aliații săi ) TOT TIMPUL.

Așa știe PSD să câștige alegerile. Altfel nu poate. Altfel nu știe.

Vom face tot posibilul ca aceste lucruri să nu se mai întâmple. Pentru că, pur și simplu, nu este cinstit ca soțul să fie lider politic iar soția să numere voturile.

Pur și simplu nu este cinstit ca persoanele desemnate să reprezinte autoritatea statului să aibă legături atât de strânse cu PSD și aliații săi.

Președinții și locțiitorii birourilor electorale ale secțiilor de votare au obligația să nu manifeste niciun partizanat politic. Ori, PSD vrea să credem că este în regulă ca soțul să facă campanie electorală pentru PSD ( sau ALDE, sau UNPR, etc ) și soția să numere voturile în secția de votare.

I-am prins!

Gata!

Aşa nu se mai poate!

Alegerile europarlamentare şi Referendumul pentru Justiţie trebuie să se desfăşoare liber!

PSD, nu vă mai merge!

30 de ani aţi facut ce-aţi vrut! Aţi numărat voturile cum aţi vrut!

NU VĂ MAI MERGE!

USR Galaţi are reprezentanţi în toate secţiile de votare din judeţ. Vă asigurăm că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru ca România să aibă, în sfârşit, alegeri CORECTE!

Și vă mai asigurăm că lucrăm la fel de temeinic orice proiect în care ne implicăm.

PSD va continua să nege că a infiltrat Corpul Experţilor Electorali. Aşa cum a negat şi Liviu Dragnea că s-ar fi implicat în fraudarea referendumului din anul 2012. Liviu Dragnea a fost condamnat.

Aşa vrea PSD să câştige alegerile! Aşa vrea PSD să rămână la guvernare! Aşa vrea PSD să câştige alegerile locale! Aşa vrea Liviu Dragnea să ajungă preşedintele României!

I-am prins! Cu cât vor încerca să nege cu atât se vor încâlci în minciuni!

Dragi gălăţeni, ne-am implicat în politică pentru ca astfel de lucruri să nu se întâmple. Uniunea Salvaţi România a luat fiinţă pentru că românii au vrut ca ţara să iasă de sub controlul total al PSD.

Iar PSD controlează discreţionar administraţia, învăţământul, sănătatea şi, în general, banii publici pentru că a reuşit să controleze alegerile. Metoda a fost una pur şi simplu stalinistă: pentru PSD contează cine numără voturile.

GATA!

În democraţie contează câţi alegători votează, nu cine numără voturile!

De asta vă chemăm la duminică la vot! Pentru un vot cinstit şi o ţară cinstită!

#Alianta2020USRPLUS #farahotie