bogdan rodeanu
Uncategorized

De ce s-a ajuns aici?

Daniel Zinica , consilier local Mun. Galati:
De ce s-a ajuns aici?
Care sunt măsurile ce trebuie luate în această situație?
……………………………………………………………………………….

Cade tencuiala de la intrarea în Pasajul Dunărea, așa cum cad și banii gălățenilor, îndreptându-se spre taxe suplimentare.

O lucrare făcută de mântuială și cu materiale proaste a demonstrat ceea ce era de demonstrat: este nevoie de o renovare la renovare. Lucrarea în care s-au investit peste 2.3 milioane de lei și cu care Primăria Galați s-a lăudat în campania electorală a reușit imposibilul: să se degradeze în nici cinci luni de la momentul inaugurării.

Consilierul local USR PLUS, Daniel Zinica, a semnalat biroului din cadrul Primăriei o situație pe care orice gălățean o vede: faptul că Pasajul Dunărea arată ca o hrubă cu un plafon distrus. Există infiltrații, copertinele nu opresc apa, iar zona a devenit un real pericol, indiferent de câte avertismente cu ”Atenție! Cade tencuiala” sunt agățate pe ziduri.

Daniel Zinica a pus două întrebari de bun simț: De ce s-a ajuns aici și care vor fi măsurile luate în acest caz?

Mister total: din răspunsul primit reiese că, în acest moment, nu se cunosc cauzele care au dus la degradarea tavanului din Pasaj.
Se va încerca aflarea unui motiv contactând firma care s-a ocupat de construcții. Lucrarea este, momentan, încă în garanție, iar costurile reparațiilor vor reveni în sarcina constructorilor.

Consilierii USR- PLUS sunt promotorii unei administrații căreia îi pasă de cetățeni și de întrebările acestora. De aceea, vă invităm să semnalați dacă întâmpinați astfel de probleme, indiferent de cartierul în care locuiți.
În campanie ne-am luat angajamentul să fim vocea ta în administrația locală și ne ținem de cuvânt!

USR PLUS este și rămâne Vocea ta în Consiliul Local!