Activitate parlamentară, Toate știrile

Doar într-o Românie europeană vom putea să reclădim instituţii bazate pe corectitudine, profesionalism şi transparenţă

Închidem un an greu. Un an în care Uniunea Salvaţi România a făcut împreună cu voi tot ce a fost omeneşte şi legal posibil ca România să nu se afunde şi mai tare în mlaştina dictaturii politice şi a crizei economice în care PSD şi ALDE o trag doar pentru ca penalii lui Dragnea să scape nepedepsiţi.

N-a fost deloc usor dar am reuşit să rezistăm pentru că aţi fost împreună cu noi. Pentru că ne-aţi încurajat de fiecare dată când am luat atitudine în Parlament şi pentru că 1.000.000 de oameni au spus, împreuna cu noi, #Fărăpenali în funcţii publice.

Încă o dată, vă mulţumesc.

Urmează un an şi mai greu, în care Dragnea va încerca să obţină tot ce încă nu are: puterea personală absolută iar eu, împreună cu colegii din USR şi milioanele de oameni care vor ca România să rămână în Lumea Liberă, mă voi opune pentru că doar păstrându-ne ţara în Europa vom putea să mergem mai departe.

Doar într-o Românie europeană vom putea să reclădim instituţii bazate pe corectitudine, profesionalism şi transparenţă. Doar într-o Românie europeană vom putea să avem bunăstarea pentru care mulţi dintre voi muncesc acum departe de ţară şi de familii. Şi doar într-o Românie euroatlantică vom putea să protejăm tot ceea ce avem şi putem construi mai departe.

Bucuraţi-vă de trecerea în noul an şi fiţi încrezători!

La mulţi ani Galaţi, la mulţi ani România!

Bogdan Rodeanu 
Deputat USR de Galați
w