sursa foto: the epoch times
Activitate parlamentară, Toate știrile

Doar pentru a-l salva pe Liviu Dragnea şi hoarda de infractori cu care vrea să supună România, PSD-ALDE şi UDMR au eliberat pâna acum, prin modificările aduse la legile justiţiei, sute de criminali periculoşi înainte de termen.

Adică le-au arătat criminalilor, violatorilor şi mardeiaşilor că nu are nicio importanţă fapta săvârşită, PSD le scurtează pedepsele şi îi lasă în libertate, să îşi facă de cap.

Şi au ieşit din închisoare convinşi că dacă PSD le-a dat libertatea o dată, îi va elibera şi a doua şi a treia oară şi de câte ori va fi nevoie doar pentru ca infractorii susţinuţi de PSD să scape odată cu marea masă de condamnaţi eliberaţi înainte de termen.

Am spus de nenumarate ori şi noi şi societatea civilă responsabilă că PSD se interesează doar de bunăstarea infractorilor şi nu au niciun fel de grijă pentru victimele infracţiunilor.

Florin Iordache, Eugen Nicolicea şi Şerban Nicolae au uitat că au jurat să apere drepturile şi libertăţile fundamentale ale tuturor cetăţenilor şi s-au îngrijit doar de cele ale infractorilor, crezând că suferinţa, frica, nenorocirea şi chiar viaţa victimelor poate fi cumpărată cu nişte majorări de pensii şi de salarii.

Nu se poate!

Prea multe fapte sinistre săvârşite de cei eliberaţi de PSD!

În numele tuturor celor care au de suferit am semnat proiectul de lege redactat de colegul Stelian Ion prin care vrem abrogarea legii recursului compensatoriu, aşa cum a fost gândită de PSD. Locul infractorului e în închisoare pe toată durata condamnării!

#farapenali