bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

Dragi gălățeni, în primul rând, vă mulțumim pentru încrederea acordată la alegerile parlamentare de anul acesta!

Dragi gălățeni, în primul rând, vă mulțumim pentru încrederea acordată la alegerile parlamentare de anul acesta!

Conform procesului verbal eliberat astăzi de Biroul Electoral Central, Galațiul va fi reprezentat în Parlament de Bogdan Rodeanu, la Camera Deputaților și de Andrei Postică, la Senat, din partea Alianței USR PLUS.

De acum încolo nu ne rămâne decât să începem să clădim ceea ce am început acum patru ani, de data aceasta fiind mai mulți, mai puternici și mai maturi.

În următorii patru ani vă vom demonstra că ceea ce am promis în campania electorală nu este doar o promisiune, ci un angajament pe care parlamentarii Alianței USR PLUS și-l asumă în fața tuturor românilor.

Astfel, prioritățile noastre în Parlament vor include programele de guvernare USR PLUS. Fără Penali în Funcții Publice va deveni realitate! Proiectul celor 300 de parlamentari va fi, de asemenea, pe lista noastră de priorități, împreună cu legea DNA-ului pădurilor. Vom lupta pentru transparentizarea instituțiilor publice, astfel încât cetățeanului să nu-i mai fie îngrădit dreptul de a fi informat! Nu în ultimul rând, vom avea grijă ca sistemul educațional românesc să performeze.

Alianța USR PLUS se angajează să țină cont de doleanțele TUTUROR românilor

și să lucreze, ca și până acum, în slujba cetățeanului, nu a intereselor de partid sau a celor personale.

Vă mulțumesc pentru încredere!

Bogdan Rodeanu
Deputat USR PLUS