bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

Fără Penali – votat în Camera Deputaţilor!

E un moment istoric!

Sunt mai mult de doi ani de la campania de strângere de semnături pentru a scoate penalii din funcţile publice. Fără Penali a trecut azi de Camera Deputaţilor!

Nu este finalul. Mai avem nevoie de votul de la Senat şi apoi de referendum pentru introducerea iniţiativei Fără Penali în Constituţie. Fără Penali a trecut de Camera Deputaţilor cu uralele noastre dar şi cu scrâşnet de dinţi, pentru că vechea clasă politică nu este deloc fericită să ţină cont de voinţa românilor de a îndepărta politicienii necinstiţi. Nimeni de la PSD nu a avut curajul să voteze împotrivă dar sunt doi deputaţi gălăţeni care nu au votat deloc, nici măcar abţinere: Eugen Durbacă de la PPUSL şi, marele absent DOAR la acest vot, Cătălin Cristache, de la PMP.

Eliminarea penalilor din funcţiile publice a devenit obligatorie pentru că aceştia au sufocat administraţia, au sufocat economia, au sufocat inclusiv Parlamentul, prin lupta lor permanentă de a rămâne în funcţii şi pentru a se proteja de lege, chiar şi atunci când legile justiţiei au fost masacrate de oamenii lui Liviu Dragnea.

Sunt bucuros că am votat Fără Penali şi a trecut de Camera Deputaţilor. Ştiu însă că mai avem obstacole de depăşit până când Fără Penali va ajunge în Constituţie.Şi mai ştiu că nu puteam ajunge aici fără sprijinul vostru, al gălăţenilor care, indiferent de locul unde se află, vor ca oraşul şi ţara să fie protejate de hoţi.Încă o dată, vă mulţumesc!

Nu ne oprim! Hoţii trebuie să nu se mai poată atinge de banii publici!

Bogdan Rodeanu

Deputat USR Galaţi

www.BogdanRodeanu.ro