Anunțuri, Fără categorie, Toate știrile

Filiala municipală USR Galați este în plin proces electoral

Știm că putem câștiga aceste alegeri, iar scopul nostru este să oferim gălățenilor o administrație cinstită și profesionistă și credem că acest lucru se poate întâmpla doar dovedind, prin tot ce facem, că suntem transparenți, competenți și pregătiți să guvernăm responsabil.

Filiala municipală USR Galați este în plin proces electoral în desemnarea candidatului pentru cursa internă din cadrul Alianței USR-PLUS la primăria municipiului Galați, cât și a candidațiilor pentru Consiliul Local al muncipiului.

Într-o democrație funcțională puterea membrilor este exprimată prin vot, dorind astfel ca desemnarea candidaților aleși să devină cu adevărat reprezentativă pentru filiala USR Galați.

În acest sens, membrii USR Galați sunt așteptați la urne până marți seara să își exprime voința cu privire la cei care îi vor reprezenta, iar miercuri vom anunța candidații USR pentru primăria și Consiliul Local Galați, toți candidații și-au asumat că vor lucra în interesul și pentru bunăstarea gălățenilor.

Vă așteptăm alături de noi, pentru că avem o șansă reală ca împreună să schimbăm în bine orașul Galați. Hai în USR pe www.usr.ro/inscriere

USR Galați