Anunțuri, Fără categorie, Toate știrile

Încă o filială USR în Galaţi! USR Folteşti

Încă o filială USR în Galaţi! USR Folteşti s-a înfiinţat şi va veni la primăria comunei pentru că s-au scurs prea mulţi ani de stagnare cauzată de blatul veşnic dintre PSD şi PNL.

Echipa USR de la Foltesti a avut rezultate foarte bune începând cu campania Fără penali în funcţii publice, când mulţi cetateni din comună au semnat pentru reformarea clasei politice româneşti. Şi la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, colegii de la Folteşti au obţinut rezultate foarte bune.

Nicoleta Păuna Jianu, preşedinte USR Folteşti: “Deşi la noi nu este chiar atât de rău ca la alţii, bugetul comunei Folteşti nu este nici pe departe chibzuit. Ca exemplu, în 2019, salariul primarului PSD a fost mai mare decât toţi banii plătiţi de cetăţenii comunei pentru impozitul pe mijloacele de transport.

Folteştiul, dacă nu ar fi ajutat cu bani de la bugetul de stat, nu ar supravieţui. Avem obligaţia să aducem investiţii ca să nu mai stăm cu mâna întinsă la Bucureşti. Soluţia este finanţarea investiţiilor cu bani europeni dar nu trebuie să neglijam nici investiţiile private, singurele care ar crea locurile de muncă de care Folteştiul are atâta nevoie.

USR Folteşti vine la primărie! Trebuie să dezmorţim activitatea din Consiliul local Folteşti unde mai mult se stă degeaba. Nu poţi să ai o medie de nici 5 hotărâri de consiliu pe lună şi să te lauzi că primăria lucrează şi comuna se îndreaptă într-o direcţie bună, că nu e aşa. Pâna acum s-a stat. Din iunie, după alegerile locale, USR Folteşti vine la primărie ca lucrurile chiar să se mişte în direcţia bună, cerută de toţi oamenii din comună! “

USR Galaţi