Activitate parlamentară, Toate știrile

Bogdan Rodeanu, deputat USR: “Bogdan Rodeanu, deputat USR: “USR solicită demisia ministrului de interne, Carmen Dan și a șefului Jandarmeriei, Sebastian Cucoș”

USR solicită demisia ministrului de interne, Carmen Dan și a șefului Jandarmeriei, Sebastian Cucoș , pentru că au transformat Jandarmeria Română în brațul armat a lui Liviu Dragnea.

Iată și cum au făcut:

În stânga este Anton Cupcea, colegul nostru de la USR Sector 1, pus la pământ de jandarmii cărora Carmen Dan le-a dat ordin să bage #farapenali în dubă. Anton este IT-ist, este partener într-o firmă cu 40 de angajaţi.

Lângă Liviu Dragnea şi Viorica Dancilă este Marian Potbăniceanu. Cel cu eşarfă roşie. La data când a fost făcută fotografia, în anul 2014, era director general al Direcţiei Generale de Pază a judeţului Teleorman. A fost şef al TSD Teleorman, a candidat pentru Senat, coleg de listă cu Carmen Dan, iar acum este director al Căminului pentru persoane vârstnice Cervenia.

Ce este Direcţia Generală de Pază a judeţului Teleorman? Una din instituţiile create de Liviu Dragnea încă din anul 2005, pentru a ţine sub control total ce se întâmplă în judeţ, prin reorganizarea Corpului Gardienior Publici Teleorman.
A fost desfiinţată în anul 2016, din cauza datoriilor. Angajaţii au fost trimişi în şomaj. Dar şefului i s-a găsit un alt loc de director.

Asta înseamnă teleormanizarea României: control politic TOTAL asupra unei instituţii de forţă.

În Teleorman, Dragnea şi pesediştii săi au controlat politic Direcţia Generală de Pază până au băgat-o în faliment. Acum, Dragnea şi pesediştii săi controlează politic Jandarmeria Română

Între Anton Cupcea şi subordonatul lui Dragnea, tu pe cine alegi?