Activitate în circumscripție, Toate știrile

La Galaţi s-a inventat trotuarul cu asfalt gros de 10 centimetri!

Priviţi cu atenţie această fotografie: este dovada aproape arheologică a modului în care au fost cheltuiţi banii Galaţiului.
4 straturi de asfalt, care au la un loc o grosime de peste 10 centimetri! Dar nu pe carosabil, unde poate chiar ar fi fost nevoie, ci pe trotuar. Mai exact, trotuarul de pe strada Domnească, care acum este excavat pentru o lucrare la conducta de apă potabilă.

Aşa s-au umflat cheltuielile în administraţia pedeseristă gălăţeană!

Prea mult asfalt!

E trotuar, nu autostradă!

Ori au pus straturi noi de asfalt peste cele vechi: asta înseamnă că nu au avut grijă să îndepărteze stratul de asfalt vechi, deşi poate au şi fost plătiţi pentru asta. Cine să îi verifice pe constructori? Primăria PDSR Galaţi, fireşte!

Sau poate proiectul de asfaltare ori cel de dalare nici nu a prevăzut îndepărtarea stratului anterior, uzat, de asfalt.

Ori, ca nu cumva să cheltuiască prea puţin din bugetul oraşului şi să îndepărteze stratul de asfalt anterior şi să crească grosimea fundaţiei de pietriş, care este mai ieftin, au pus asfalt, vorba romanului, de toţi banii.

Lucrarea de dalare a trotuarului de pe strada Domnească este veche. Are cel puţin 20 ani ( dacă nu şi mai mult ). Asta este problema multor lucrări publice făcute la Galaţi în ultimii 30 de ani: prost gândite şi şmecher făcute. Nu se gândea nimeni atunci că adevărul iese la iveală.

Au gândit prost. Au lucrat prost şi au plătit prea bine din banii gălăţenilor.

#ajunge

USR Galaţi
www.usr-galati.ro