bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

Lansez, împreună cu Alianța USR PLUS, un apel către toate partidele parlamentare

Lansez, împreună cu Alianța USR PLUS, un apel către toate partidele parlamentare să accepte convocarea Biroului Permanent al Senatului și, apoi, a unei ședințe de plen care să aibă UN SINGUR PUNCT PE ORDINEA DE ZI: inițiativa cetățenească: „Fără Penali în Funcții Publice”!

Astăzi este ultima șansă de vot pentru „Fără Penali”!

Dacă liderii PSD, PNL, PMP și ai celorlalte partide își doresc cu adevărat atât de des invocata reformare și curățare a clasei politice, nu au decât să facă acest gest minimal:

(!) Să voteze astăzi „Fără penali în funcții publice”! E atât de simplu!

Astfel, referendumul pentru revizuirea Constituției ar putea fi organizat pe 6 decembrie, odată cu alegerile parlamentare.

Doar votând ASTĂZI „Fără penali”, liderii vechii clase politice vor dovedi românilor că-i interesează nu doar pârghiile puterii și propriile funcții de parlamentar, ci și îndeplinirea unui deziderat pentru care au semnat peste 1 milion de români.

Este dovedit că, atunci când au vrut să fie adoptate rapid diverse legi s-a putut. Inclusiv ca un proiect să treacă prin ambele Camere într-o singură zi! Dacă ar fi să ne referim doar la istoria recentă, același lucru s-a întâmplat și cu proiectul de lege care dă Parlamentului dreptul de a stabili data alegerilor parlamentare.

Dacă acum, când este vorba de ceva atât de important precum inițiativa cetățenească „Fără penali în funcții publice”, clasa politică nu se mobilizează, explicația este una singură: vor ca penalii să ocupe în continuare funcții importante în stat!

Și, oricâtă retorică vor revărsa apoi vechii politicieni pe canalele media, adevărul va fi știut de toți românii și nu-l vor putea ascunde niciodată.

(!!) Reamintesc că pentru această inițiativă au semnat, la momentul respectiv, 32.476 de gălățeni (doar la nivel de municipiu), iar la nivel de țară, aceasta a fost semnată de peste 1 milion de români! Românii așteaptă de 2 ani!

(!!!) Haideți, domnilor, încă puțin și transformăm „Fără Penali” în referendum, și din referendum, în articol de lege!
#FărăPenaliînFuncțiiPublice#ORomânieFărăHoție#AlianțaUSRPLUS