bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

Noi nu am uitat

Noi nu am uitat. Și îl susținem pe Vlad pentru că, împreună, vom vindeca România!

Să recapitulăm …. în ultimii 30 de ani, scena politică a fost dominată de PSD. Mai mult decât atât, cel mai recent, din februarie 2014 până în noiembrie 2019 au deținut Ministerul Sănătății. Cu o pauză de 7 luni, într-adevăr.

Au făcut tot ce au putut. Pentru ei, nu pentru sistemul de sănătate, bineînțeles. Altfel, nu-mi pot explica cum ultimii 3 Miniștri ai Sănătății de la PSD (Bănicioiu, Bodog și Pintea) sunt acuzați de fapte de corupție, în timpul mandatelor.

Pe principiul ”hoții strigă hoții”, PSD încearcă acum să pună în cârca actualului guvern, dar și a Guvernului anterior (care a avut 1 an de guvernare), toate bubele pe care le-au făcut în sistem. Toate mizeriile, toate neajunsurile, toate lipsurile pe care le-au cultivat cu atenția îndreptată numai asupra buzunarelor proprii, le aruncă peste USR PLUS și peste PNL.

Invocă o amnezie subită: ei au făcut tot ce au putut pentru români și pentru sănătatea acestora. Noul guvern poartă vina întregului dezastru pe care ei l-au lăsat în urmă.

Ne acuză de incompetență și rea-voință, fără să-și aducă aminte că, atât timp cât au fost la guvernare, n-au ridicat un deget pentru spitale, medici, bolnavi.
E prima dată când sistemul de sănătate are o șansă: șansa să se dezvolte, fără eternele lipitori care să-l sugă de fonduri. Și poate că de asta le e frică: pică lipitorile, pică șansele de îmbogățire peste noapte, pică și capetele care au creat, cu bună-știință, găurile din sistem.

Așa că înaintează o moțiune simplă, poate mai au o șansă să-ntrețină boala sistemului. Poate uităm cine l-a îmbolnăvit.

Bogdan Rodeanu
Deputat USR PLUS Galați
www.BogdanRodeanu.ro