Anunțuri, Toate știrile

“Nu abandonați, corupția poate fi învinsă!”

“Nu abandonați, corupția poate fi învinsă!”

Laura Codruța Kovesi a câștigat procesul la CEDO împotriva statului român, în care a contestat decizia de revocare din funcția de procuror șef al DNA.

Cu unanimitate de voturi, CEDO a stabilit ceea ce românii au simțit după 2016 – alianța PSD – ALDE a fost capabilă de orice ca să își subordoneze Justiția.

Amintiți-vă de raportul lui Tudorel Toader, în baza căruia 6 judecatori ai Curții Constituționale au luat decizia politică de a o îndeparta de la conducerea DNA pe Laura Codruța Kovesi doar ca să îi facă pe plac lui Liviu Dragnea și acoliților lui.

Acum, Liviu Dragnea este în pușcărie. Dar alianța PSD ALDE încă funcționeaza la conducerea Camerei Deputatilor și a Senatului și în foarte multe instituții ale statului român.

Inclusiv în rândul judecătorilor CCR care au decis politic ca statul român să fie condamnat la CEDO pentru încălcarea unor drepturi constituționale.

E timpul să ne reamintim că drepturi nu au numai infractorii condamnați ci și cetățenii onești care își fac meseria cu competență.

România trebuie să scape de impostorii cocotați politic în cele mai inalte funcții ale statului!

Victoria de astăzi de la CEDO este condamnarea politrucilor, a incompetenților și a hoților pe care va trebui să îi îndepărtam, la alegeri.

Doar prin depolitizarea instituțiilor, inclusiv prin depolitizarea Curții Constituționale, putem să facem ca România să funcționeze corect, așa cum poate și cum știe – și avem resurse umane fabuloase, care să lucreze cu competență și onestitate, și nu la ordinele unor infractori capabili de orice pentru protejarea furtului prin lege.

Nu abandonăm!

Bogdan Rodeanu
Deputat USR Galați
www.BogdanRodeanu.ro