bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

Poliția Locală Galați – Șerifii Primarului și “Mâinile lungi” ale PSD Galați

Poliția Locală Galați – Șerifii Primarului și “Mâinile lungi” ale PSD Galaț

iCe se întâmplă când NU ești de acord ca la câțiva metri de casa ta să se construiască un bloc de 8 etaje?

Ce se întâmplă când câștigi în instanță dreptul tău firesc de a-ți da sau nu acordul pentru o astfel de construcție?

Ești chemat la Poliția Locală Galați. Oficial, dar fără nicio explicație. Ești chemat la Poliția Locală să ți se analizeze dosarul propriei tale case. Casa, pentru care ai muncit și ai terminat-o de construit acum 6 ani cu toate actele și aprobările de rigoare. Inclusiv acordul vecinilor.Cu toate acestea și nu numai: Ce se întâmplă când, totuși, suni la Poliția Locală Galați și anunți că la câțiva metri de casa ta se fac lucrări de pregătire a unei construcții pentru care nu există autorizație?

Ți se răspunde că polițiștii locali nu sunt disponibili nici măcar să facă verificari la fața locului. Iar în câteva minute de la apel utilajele își încetează activitatea și părăsesc zona.Și sunt multe alte fapte care vorbesc de la sine. De exemplu, folosirea unei instituții publice ca să intimidezi un cetățean. Pentru ce? Pentru că există o elită economică cuplată la interesul politic? Pentru că aceste elite dispun de acces la informații din interiorul instituțiilor, ceea ce este interzis unui simplu cetățean?

Vom continua să arătăm gălățenilor adevarata față a administrației PSD. Vă vom arăta o perspectiva subterană a ceea ce se intampla de fapt cu responsabilitatea administrarii unor instituții și bugete publice.Există un pact informal cu elite economice conectate la privilegii din care PSD Galați, prin administrația pe care au politizat-o, se hrănește consistent.Rețetele lor sunt diverse. Fenomenul nu se întâmplă numai la Galați dar, după ce am discutat și cu Nicușor Dan despre asta, am constatat că metodele de aici sunt chiar originale.Concluzia e simplă: Nici măcar Firea nu a îndrăznit să facă ce au făcut unii din Primăria Galați și din PSD-ul local

.Vom detalia. Consistent. Cu dovezi.

Bogdan Rodeanu

Deputat USR Galați

www.BogdanRodeanu.ro