Anunțuri, Fără categorie, Toate știrile

PSD Galați plătește 33.000 de euro pentru servicii de monitorizare a presei!

Suntem în CRIZĂ. Avem nevoie de aparate de testare, de kituri de testare, de aparate de ventilare mecanică și de costume de protecție pentru medici. Avem MARE nevoie.

Iar PSD Galați plătește 33.000 de euro pentru servicii de “monitorizare a presei”. 26.877 de euro prin primăria PSD Galați și 6.137 de euro prin Transurb. Aceleiași firme, Nicioproblema SRL Galați.

Care nu a avut niciodată niciun fel de activitate.Da, ați citit bine: de asta e în stare PSD Galați, fix în vreme de criză!

Contractele au fost atribuite pe 28 februarie ( Transurb ) și IERI, 26 martie, contractul primăriei PSD!Aici vedeți atribuirea pe SEAP a contractului Transurb: http://e-licitatie.ro/pub/direct-acquisition/view/105658862

Aici vedeți atribuirea pe SEAP a contractului primăriei: http://e-licitatie.ro/pub/direct-acquisition/view/105899994

Dacă nu știați, primăria PSD Galați are 5 locuri în organigramă pentru biroul de presă!

Ăsta este PSD Galați: gălățenii nu pot trăi fără aparate de ventilație în spitale iar PSD Galați nu poate trăi fără monitorizarea presei! De banii astia puteau fi cumpărate, de exemplu, cel puțin 40.000 de măști chirurgicale!Înțelegem că este criză.

Înțelegem – și împreună cu milioane de alți români participăm la efortul național de combatere a extinderii epidemiei. Înțelegem că autoritățile locale să cumpere materiale de protecție, dezinfectanți și echipamente medicale pe care suntem obligați să le avem pentru ca oamenii SĂ TRĂIASCĂ.

PSD Galați, alegerile locale nu s-au amânat ca să “monitorizați” media și social media fără Nicioproblemă, de 33.000 de euro!

PSD Galați, uite cum facem: până la sfârșitul stării de urgență monitorizăm noi, USR Galați, presa pentru primărie și Transurb. Și pentru toate societățile din subordine. GRATIS. Publicați caietul de sarcini, ca să știm exact ce vreți și facem noi munca asta. Dacă orașul nu poate trece prin criză fără monitorizarea presei, o facem noi, repetăm, așa cum cereți în caietul de sarcini, gratis. Iar banii să fie directionați pentru ceea ce este OBLIGATORIU!

Bogdan Rodeanu

Deputat USR Galați

www.BogdanRodeanu.ro