Activitate în circumscripție, Toate știrile

Românii nu pleacă pentru că au nevoie de o altă țară. Ei iși doresc un alt fel de stat.

Continuăm seria ieșirilor în comunele județului Galați pentru a explica cetățenilor din mediul rural care sunt planurile Alianței și ale lui Dan Barna pentru România și pentru fiecare din comunitățile ei.

Statul trebuie reclădit după nevoile reale ale oamenilor, asta este obligația pe care ne-o asumăm în fața românilor. Statul trebuie să fie condus de un președinte care contează, care se implică pentru că vrea și poate să rezolve crizele politice astfel încât țara să fie guvernată în interesul cetățenilor săi și nu al diverselor găști de vechi politicieni.

Încă o dată, și în Umbrărești și în Tudor Vladimirescu și în prea multe alte comune ale județului Galați am văzut ceea ce este cel mai grav: efectele guvernărilor de până acum, total desprinse de nevoile reale ale oamenilor: din comunele județului nostru, în numai 2 ani, au plecat în străinătate peste 6.000 de gălățeni.

Doar în 2018, din județul Galati au plecat peste 3.000 de oameni. Asta înseamnă populația unui întreg oraș, orașul Berești.

Românii nu pleacă pentru că au nevoie de o altă țară. Ei iși doresc un alt fel de stat.

Putem să-l clădim aici? Categoric, da.

Iată care sunt, în detaliu, cele 10 propuneri, proiectele cu care ne punem țara pe roate și reparăm după dezastrul guvernării PSD

Vezi #10proiectepentruRomania pe https://www.danbarnapresedinte.ro/zece_proiecte_pentru_roma…

Votează #DanBarnaPresedinte!