bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

SEMNAL DE ALARMĂ!

PSD și PNL vor să facă o aberație juridică în Parlament pentru a vulnerabiliza la CCR legea de impozitare a pensiilor speciale.

În loc să voteze astăzi proiectul USR de ELIMINARE a pensiilor speciale ale parlamentarilor, PSD și PNL vor să revoteze în plenul reunit al Parlamentului, Senat + Cameră, legea de impozitare a pensiilor speciale votată definitiv ieri în Camera Deputaților, în calitate de cameră decizională.

Oficial, cei care ieri se lăudau că au impozitat pensiile speciale vor să se asigure că legea este constituțională și nu neconstituțională. DAR, legea a fost deja adoptată, nu poți adopta de două ori aceeași lege.

Această lege nu trebuie votată din nou în plenul comun, USR nu va intra în acest joc.

Toți cei care au decis azi introducerea proiectului pe ordinea de zi a plenului comun nu fac altceva decât să creeze vulnerabilități și vicii de neconstituționalitate.

Practic, oferă muniție CCR pentru ca prin considerentele din cadrul deciziei să bată în cuie pensiile speciale. Cel mai mare pericol este ca CCR să decidă că odată aflate în plată, pensiile speciale reprezintă un drept câștigat.

Partidele tradiționale trebuie să înceteze acest joc duplicitar cu eliminarea pensiilor speciale! See Less