bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

Site-ul de propagandă și tentative de șantaj deținut de deputatul PMP Galați

Site-ul de propagandă și tentative de șantaj deținut de deputatul PMP Galați, Cătălin Cristache şi înregistrat pe numele lui Romulus Iaru, Secretarul General Adjunct al Guvernului României, numit de PMP, informează „pe surse”, fără nicio dovadă, că o colegă din USR Galați a avut un test pozitiv pentru COVID19.

Lucrurile nu pot rămâne la nivelul dlui Cristache, de bârfe, zvonuri și susanele.

Confirmăm faptul că avem o colegă care are un test pozitiv de COVID19.

Afirmăm faptul că testul pozitiv a fost recoltat vineri, 17 iulie. De asemenea, afirmăm faptul că ultima întâlnire directă cu alți câțiva membri USR Galați a fost marți, 24 iunie, cu 23 zile mai înainte şi au fost respectate toate măsurile de distanţare fizică impuse întâlnirilor care au loc în interior.

Niciunul dintre colegii noștri nu a manifestat niciun fel de simptom.De asemenea, afirmăm faptul că, odată cu colega noastră, au fost testați toți ceilalți angajați ai firmei respective, cu care a lucrat în tot acest timp.Toate celelalte teste au fost negative.Pe cale de consecință, colega noastră nu și-a contaminat nici colegii de serviciu și nici pe cei din USR Galați. Respingem, deci, cu vehemență, orice acuzație, insinuare sau bârfă de tip Cristache.

Mai mult, reamintim public faptul că, de la declanșarea pandemiei, USR Galați a promovat constant măsurile de prevenire a răspândirii COVID19 nu doar prin mesaje publice ci și prin acțiuni concrete, prin dotarea cu viziere de protecție nu doar a personalului medical din prima linie ci și a altor persoane cu responsabilităţi sociale: medici de familie, poștași și lucrători comerciali din județul Galați.Acțiunile USR Galați de ajutorare a celor care au nevoie vor continua.

Nu în ultimul rând, acum o lună, de la reluarea activității la sediul nostru, am impus respectarea măsurilor de protecție: suntem dotați nu doar cu materiale dezinfectante ci și cu măști de protecție, regulă general valabilă fiind aceea că toate întâlnirile care impun prezența fizică se desfășoară cu măsuri de distanțare și cu purtarea măștii de protecție.În acest sens, ne-am pregătit cu un stoc important de măști, necesare nu doar pentru întâlnirile care au loc în interior ci și pentru campania de strângere de semnături și întâlnirile electorale, care vor avea loc în perioada următoare. Trebuie să manifestăm aceeași responsabilitate și față de cetățeni.

Atașez şi fotografia care prezintă dovada, așa cum ar trebui făcut permanent în comunicarea publică responsabilă.

Bogdan Rodeanu

Președinte USR Galați