bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

Știți bancul cu Humelnicu de la PSD?

Știți bancul cu Humelnicu de la PSD?

Humelnicu cere 100 de milioane de lei de la bugetul național, ca să facă un proiect de apă și canalizare la Matca. Două săptămâni mai târziu, Apă-Canal Galați semnează un contract pentru finanțarea europeană a aceluiași proiect, în valoare de 19.5 milioane de euro.

Știm, nu e un banc bun. De fapt, nici măcar nu e un banc, e realitatea.

, nu e un banc bun. De fapt, nici măcar nu e un banc, e realitatea.

Humelnicu de la PSD se plânge că ”useriștii ăia mari și răi” nu vor să semneze proiectele PSD pentru dezvoltarea Galațiului.

Proiecte care ar fi trebuit finanțate de bugetul de stat, conform spuselor lui.

Doar că nu era nevoie să voteze nimeni niciun proiect, pentru că acesta era deja preconizat să fie finanțat de fonduri europene.Bancul nu e cu Humelnicu. Bancul e Humelnicu.

Una din două: ori dă dovadă de incompetență, pentru că a depus un amendament de 100 de milioane de lei pentru o lucrare (deja) finanţată de Uniunea Europeană, ori dă dovadă de propagandă mincinoasă, plângându-se că nu i s-a aprobat amendamentul (inutil).

Sau poate că s-a învățat prea mult să tragă bani din două surse și acum, când nu-i mai iese, nu poate decât să dea vina pe alții. Pentru că nu mai are pe cine să se răzbune. Sau cum, decât răspândind zvonuri mincinoase.

Tipic lui Humelnicu, sau putem extrapola, spunând tipic PSD Galați?

Timpul ne va dovedi. Pentru cei care chiar vor să știe adevărul, lăsăm comunicatul Apă-Canal despre finanţarea europeană a proiectului pe care senatorul PSD Marius Humelnicu îl voia, neapărat, plătit din bugetul de stat: https://www.viata-libera.ro/…/161208-bani-ue-100-km….

Bogdan Rodeanu

Deputat USR Galaţi

www.BogdanRodeanu.ro