Anunțuri, Fără categorie, Toate știrile

USR votează Guvernul Cîțu.

Votez astăzi, alături de toţi parlamentarii USR, învestirea cabinetului Cîțu.
Votul nostru va fi la vedere și are ca justificare nevoia de a pune la dispoziția guvernului României toate atribuțiile necesare pentru gestionarea crizei provocată de noul coronavirus.


USR face apel la toți deputații și senatorii să fie prezenți azi în plenul Parlamentului și să voteze pentru instalarea unui guvern cu puteri depline.
Suntem la începutul unei crize de sănătate publică și este esențial ca ea să nu fie dublată și de o criză politică inutilă și păguboasă.


Cel mai de preț bun pe care îl avem în acest moment este încrederea oamenilor în instituțiile statului. Absența unui guvern, și chiar a unui Parlament cu puteri depline, dacă scenariul provocării anticipatelor rămâne activ, riscă să submineze această încredere, iar efectele nu pot fi calculate în acest moment.


Astăzi, în plenul Parlamentului, clasa politică poate face diferența dintre responsabilitate și iresponsabilitate. Vrem să credem că deputații și senatorii României știu ce e important pentru oamenii care i-au trimis acolo.

Bogdan Rodeanu
Deputat USR Galaţi
www.BogdanRodeanu.ro