bogdan rodeanu
Toate știrile

Luni și marți voi fi în Parlamentul României

Luni și marți voi fi în Parlamentul României pentru a lupta, încă o dată, împotriva PSD-ului și a crizei politice pe care dorește să o genereze.

România nu are nevoie de circul PSD. Nici eu, nici colegii mei, parlamentari USR, nu vom participa la votul pentru moțiunea de cenzură a PSD. Asistăm la încă o tentativă de a provoca o criză politică, cu doar 3 luni înainte de alegerile la termen.

Până unde poate ajunge lipsa de responsabilitate?

Mai are rost să ne amintim de moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva propriului guvern? Circ! Circ pe banii românilor.

Ne aflăm într-o situație extrem de delicată. Numărul cazurilor de COVID-19 nu scade, economia trece prin momente dificile, iar locurile de muncă dispar.

Mai mult decât atât, ne apropiem de deschiderea oficială a școlilor.

Chiar este momentul pentru un nou guvern?

Care este calculul din spate? Vor veni mai mulți investitori? Va crește numărul locurilor de muncă? Vor exista mai multe oportunități antreprenoriale?

Din contră, toată lumea știe, incluzându-i aici și pe șefii PSD, faptul că investitorii preferă stabilitatea, în detrimentul schimbărilor nefondate.

Această moțiunea nu va rezolva problemele prin care trecem în prezent. Dar PSD știe doar atât: circ!

În următoarele 2 zile, vom continua lupta împotriva PSD în Parlament și vom susține menținerea actualului executiv.

Lipsa de responsabilitate din politica românească trebuie să înceteze!

Și apoi, vom câștiga, împreună, și alegerile locale, si alegerile parlamentare. Și vom alunga acest partid din Galați și din România!

Respectă-ţi viitorul!
Pe 27 Septembrie Alege Bogdan Rodeanu!

www.BogdanRodeanu.ro

#GalațiulMetropolitan#RodeanuPrimar#NeRidicamPentruGalati