bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

Am ieșit astăzi în stradă pentru a sta de vorba direct cu gălățenii

Am ieșit astăzi în stradă pentru a sta de vorba direct cu gălățenii, contribuabili și alegători, pentru a le asculta părerile sau nemulțumirile și pentru a le prezenta echipa Alianței USRPLUS formată din oameni care vor schimba Galațiul în bine!

La fel ca dumneavoastră, colegii mei și cu mine ne-am săturat de risipa banilor publici, de ignoranța din partea autorităților, de incompetența și de minciunile primăriei PSD.

Candidez la Primăria Galați din partea Alianței USR-PLUS și susținut PNL și alături de candidații USR-PLUS la Consiliul Local, am stat de vorbă cu gălățenii întâlniți în Piața Mare. Printre soluțiile pe care le-am prezentat pentru dezvoltarea Galațiului sunt înființarea Direcției pentru Proiecte Europene sau înființarea unui birou al Primăriei în fiecare cartier și, mai presus de toate, creearea Zonei Metropolitane. Galațiul Metropolitan este cheia dezvoltării!

Din discuțiile avute cu alegătorii, aceștia au fost de acord că alegerile locale reprezintă singura formă prin care cetățenii dau un calificativ administrației existente. Mulți gălățeni cred că așteptările le-au fost înșelate și că este nevoie de o reală schimbare.

Noi, cei de la USR-PLUS, ne asumăm această schimbare prin candidații, pe care îi avem la Primăria și Consiliul Local Galați, o echipă tânără, curată și dornică să elimine comenzile și comisioanele de partid.

Bogdan Rodeanu

Candidat la Primăria Galați din partea Alianței USR-PLUS, susținut de PNL Galați

#BogdanRodeanu#AlianțaUSRPLUS#GalatiulMetropolitan