Activitate parlamentară, Toate știrile

Dragnea e un crocodil de Belina

Dragnea are comportamentul unui crocodil: e letal ( când a încleştat fălcile nu mai dă drumul ) dar e atât de primitiv încât e previzibil.

Ordonanţa plănuită de Tudorel Toader iniţiază de la zero câteva sute de procese, dar atenţie: nu sunt ale românilor obişnuiţi, care se judecă cu asociaţia de proprietari, ci ale marilor corupţi. Reluarea procesului în noile condiţii înseamnă că acuzatul scapă nu doar de condamnare ci şi de o parte din dovezi.

Având cazierul curat, infractorii condamnaţi pot să facă foarte multe, inclusiv să ocupe funcţii publice.
Aşa că e clar ceea ce urmează: cu cazierul albit, Dragnea va ocupa funcţia de prim ministru. Nu acum ci după alegerile europarlamentare. Până atunci se va termina mandatul României la conducerea Consiliului Uniunii Europene. Viorica Dăncilă vă ţine scaunul cald şi Dragnea va evita coliziunea cu mai marii Uniunii Europene. Nu de alta dar e mai sănătos pentru el să se ascunda singur chiar dacă nu îl caută niciun lider al UE.

De Viorica Dăncilă va scăpa după alegerile din mai, când aceasta va reveni în funcţia de europarlamentar, “plătită” cu ignoranţa cu care a îndeplinit funcţia de prim ministru cât timp Dragnea nu a avut voie.

Şi aşa, în câteva luni, Liviu Dragnea poate fi prim ministru. Şi Darius Vâlcov poate fi ministru de finanţe.

După care, cu instituţiile statului politizate pâna în vârful unghiilor, de la Curtea Constituţională până la orice primărie, Dragnea mai are de făcut un singur lucru: să fraudeze alegerile. La asta deja lucrează: cine nu e cu el, e “şoroşist”, ”vândut străinilor”, etc.

De asta vă spun şi vă vom mai spune: pe 26 mai trebuie să veniţi la vot!

Bogdan Rodeanu
Deputat USR de Galati

www.BogdanRodeanu.ro