Activitate parlamentară, Toate știrile

În turul 2 voi merge la vot, din datorie cetăţenească şi îl voi vota pe Klaus Iohannis pentru că PSD nu trebuie să ajungă la Cotroceni!

Cei mai mulţi români percep PSD-ul ca pe un grup infracţional organizat, de la nivel de comună şi până la nivel de guvern.
Opţiunea pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale, dintre Klaus Iohannis şi Viorica Dancilă, candidatul PSD, este, deci, clară: vă îndemn să veniţi la vot şi să îl votaţi pe Klaus
Iohannis.

Aşa că rămân consecvent mesajului nostru din turul I: fără PSD la Cotroceni!

România, după trei ani de despotism impus de PSD Dragnea nu îşi poate permite un preşedinte manevrat de baronii locali, care au privatizat administraţia publică, locală şi centrală.
Imaginaţi-vă doar câte şi ce beizadele pesediste, din cele concediate din guvern, ar fi angajate imediat la Administraţia Prezidenţială.

Şi imaginaţi-vă ce ar fi fost fără USR în Parlamentul României, în lupta cu păpuşarul Dragnea şi imaginaţi-vă şi ce ar fi fără USR în oraşele şi comunele României, în care, de 30 de ani, s-a osificat o administraţie locală pesedizată pe care, odată cu alegerile locale, o vom pune să lucreze în folosul cetăţenilor, nu al baronilor!

Nu putem aduce România pe drumul corect dacă validăm, în alegeri, pe cei responsabili de situaţia economică dificilă rămasă în urma guvernărilor PSD.

Nu putem să îi lăsăm candidatului PSD instrumentul graţierii individuale, care este un prerogativ prezidenţial.

În turul unu, opţiunea pentru mai bine a fost Dan Barna. În turul doi, între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă vă îndemn să îl votaţi pe Klaus Iohannis.

Colegii mei şi cu mine vom merge la vot: fără PSD la Cotroceni!
——
Promovarea ( sponsorizarea ) acestei postări ar putea fi interpretată ca publicitate electorala în turul 2, în care Alianţa USR PLUS nu este reprezentată. Iar PSD abia aşteaptă prilejul pentru un nou fake-news.

Aşa că vă rog să distribuiţi sau să copiaţi acest mesaj, pentru a ajunge la cât mai mulţi gălăţeni.

Bogdan Rodeanu
Deputat USR Galaţi
www.bogdanrodeanu.ro
sursa foto: www.business-review.eu