bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

Începem guvernarea de la firul ierbii

 Începem guvernarea de la firul ierbii  din comunele gălățene!
Una din prioritățile Alianței USR PLUS este TRANSPARENȚA documentelor de interes public. Cetățenii au dreptul de a consulta activitatea primăriilor și a consiliilor locale! Am promis, ne ținem de cuvânt!

 Primul proiect din România transformat în hotărâre de CL al Alianței USR PLUS, primul pas spre o guvernare „ca la carte”!

 Astfel, un prim pas a fost făcut în comuna Șendreni, în ședința din data de 25.11.2020 de Consiliu Local al comunei fiind adoptată, la inițiativa consilierilor USR PLUS, o hotărâre de consiliu ce le va garanta locuitorilor din Șendreni accesul la documente de interes public produse și/sau gestionate de aparatul de specialitate al Primarului și de instituțiile aflate în subordinea Consiliului Local al comunei Șendreni, dar și a beneficiilor care se pot obține din implicarea cetățenilor în bunul mers al comunității locale.

 Pe scurt, ședintele de CL din Șendreni vor fi publice și transmise LIVE pe pagina de Facebook și YouTube, devenind, astfel disponibile tuturor cetățenilor. De asemenea, oricine va putea consulta achizițiile realizate prin SEAP, prin publicarea informațiilor necesare.

 Nu în ultimul rând, angajații relații cu publicul vor crea meniul „TRANSPARENȚĂ”, pe site-ul www.comunasendreni.ro, astfel încât achizițiile publice, concursurile de angajare sau informații financiare să devină accesibile tuturor celor interesați.

 Citiți mai multe aici 

https://www.facebook.com/2223439231248538/posts/2758000984459024/

Acesta este doar începutul! Vom continua!

Fiți alături de noi la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie și votați Alianța USR PLUS, poziția 3 pe toate buletinele de vot din județul Galați!