Anunțuri, Toate știrile

Mâine, votăm în Camera Deputaților Legea USR pentru înființarea DNA-ului pădurilor!

Mâine, votăm în Camera Deputaților Legea USR pentru înființarea DNA-ului pădurilor!

Este o victorie pentru protejarea pădurilor și pentru un mediu curat!

Astăzi, proiectul a trecut de Comisia Juridică a Camerei Deputaților – mâine este programat votul în plen.

Pur și simplu, pădurile României trebuie protejate iar propunerea noastră este să înființăm DNA-ul pădurilor, pentru că infracțiunile împotriva mediului trebuie investigate de ofițeri de poliție judiciară, procurori și experți încadrați într-o instituție specializată, dedicată protecției pădurilor și mediului.

Suntem deja în procedura de infrigement pe deșeuri iar România a primit de la Uniunea Europeană și un avertisment cât se poate de serios privind situația defrișărilor ilegale și supra-exploatării pădurilor.

Până la legea inițiată de USR, vechile partide nici nu au încercat să facă prea multe pentru protecția mediului dar presiunea publică, împreună cu atitudinea critică a Uniunii Europene față de modul în care România a înțeles să își protejeze mediul timp de 30 de ani au determinat adoptarea în Comisia juridca a legii pentru înființarea DNA-ului pădurilor.

Urmează votul în plenul Camerei Deputaților și apoi cel de la Senat.

Avem nevoie de DNA-ul pădurilor! Cei care distrug pădurile și cei care închid ochii sau chiar sunt complici la jaf trebuie pedepsiți!

Bogdan Rodeanu
Deputat USR Galați
www.BogdanRodeanu.ro