bogdan rodeanu
Uncategorized

Ne ridicăm pentru Galați!

Ne ridicăm pentru Galați!

Alianța de dreapta există și funcționează pentru Galați!

Astăzi, Alianța USR PLUS și PNL, ne-am asumat susținerea reciprocă a candidatului Alianței USR PLUS Galați pentru primăria municipiului Galați, Bogdan Rodeanu și a candidatului PNL Galați pentru președinția Consiliului Județului Galați, George Stângă. Ne ridicăm împreună pentru a scoate Primăria Municipiului Galați și Consiliul Județului Galați de sub dominația incompetenței și a clientelismului politic, impuse de PSD!

Ne ridicăm împreună pentru ca la alegerile locale, la fel ca la cele europarlamenare și cele prezidențiale, Galațiul să nu mai fie roșu!

Ne ridicăm împreună pentru ca administrația locală să lucreze pentru cetățeni și împreună cu cetățenii și nu pentru firmele de partid și doar la comandă politică, ca în actualul mandat!

Ne ridicăm împreună să aducem în Primăria Municipiului Galați și în Consiliul Județean Galați responsabilitate, competență, transparență și bun simţ – valori care lipsesc de prea multă vreme din administrația locală!

Ne ridicăm împreună, Alianța USR PLUS Galați și PNL Galați pentru candidatura lui George Stângă, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Galați și pentru Bogdan Rodeanu, candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Municipiului Galați!

Bogdan Rodeanu

Candidat al Alianţei USR PLUS susţinut şi de PNL pentru Primăria Galaţi

www.BogdanRodeanu.ro

#GalatiulMetropolitan