bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

O nouă filială USR în judeţul Galaţi: filiala Vânători.

O noua filială USR în judeţul Galaţi: filiala Vânători.

Vânători: o comună care produce cât două oraşe. Bugetul primăriei Vânători este printre cele mai mari bugete de comune din România dar primăria nu a vrut, nu a ştiut şi nu a reuşit să facă aproape nimic în afara încasării taxelor şi impozitelor.

La alegerile locale, USR vine în faţa alegătorilor din Vânători cu o filială al carei grup de iniţiativă a obţinut, până acum, rezultate foarte bune în faţa unui sistem politic osificat în comună de 30 de ani.

Coordonatorul grupului de iniţiativă al Filialei USR Vânători, doamna Alina Gherasim:“Vânători nu este cea mai mare comună din judeţ ( abia locul 18 ca populaţie ) dar primăria Vânători este pe locul 3, după Galaţi şi Tecuci, la încasările de taxe şi impozite pentru clădirile deţinute de persoanele fizice.

Aproape dublu faţă de orasele Bereşti şi Târgu Bujor la un loc. Iar la imobilele deţinute de persoanele juridice, de aproape 3 ori mai mult.

Cu toate astea, primăria Vânători a fost şi este incapabilă să asigure contribuabililor ceva esenţial pentru o comunitate din Uniunea Europeană: apă potabilă pentru toţi locuitorii comunei. Am avut apă cu ţărâita, cu namol, cu cisterna, cu program, cu raţie, o zi da şi şapte nu, deloc şi tulbure dar nu avem apă potabilă.

Primarul actual dă din umeri şi face demersuri. Consilierii locali iarăşi, dau din umeri şi fac demersuri ca primarul actual să facă demersuri. Nu cumva să se deranjeze unii pe ceilalţi.Iar după 4 ani nu avem decât promisiuni. Problema apei potabile în comuna noastră nu este singura. Dar arată cel mai clar cat de prost funcţionează acum primăria comunei Vânători. E treaba noastră să schimbăm în bine această stare de fapt”

Iar după 4 ani nu avem decât promisiuni. Problema apei potabile în comuna noastră nu este singura. Dar arată cel mai clar cat de prost funcţionează acum primăria comunei Vânători. E treaba noastră să schimbăm în bine această stare de fapt”