Activitate parlamentară, Toate știrile

PSD împotriva românilor. PSD împotriva Europei.

Eugen Teodorovici demonstrează că este un fel de Florin Iordache al finanţelor României.

Limitarea dreptului la liberă circulaţie în Europa este ultima nerozie scoasă de asul finanţelor PSD.

Cifrele oficiale arată că între 2013 şi 2017 nu mai puţin de 956.249 de români au emigrat temporar, în căutarea unui loc de muncă sau la studii. Asta înseamnă întreaga populaţie a judeţelor Galaţi şi Brăila.

Din judeţul Galaţi au plecat 25.305 oameni.
Asta înseamnă întreaga populaţie a comunelor Şendreni, Braniştea, Independenţa, Piscu şi Tudor Vladimirescu, la un loc.

Pe toţi aceşti oameni, Eugen Teodorovici vrea să îi mute, să îi hărţuiască, să întindă mâna lungă şi răzbunătoare a PSD-ului oriunde s-ar găsi în Europa, dintr-o fabrică de peşte din Groenlanda şi până în bucătăria unui restaurant din Malta.

Ar fi în stare să dea dreptul de a pleca în străinătate doar celor care primesc aprobare de la partid. Eventual cu şpagă. Sau să impună românilor vize de ieşire.

Îţi dă PSD-ul voie să pleci, pleci. Nu îţi dă voie PSD-ul să pleci, nu mai pleci.

Eventual cu dosar cu şină şi caracterizare de la primarul PSD, plus angajament scris că vei vota PSD tu şi toată familia şi vei ceda 10% din banii pe care îi vei câştiga în Europa.

Ideea contează, pentru că după aia, într-o eventuală comisie Teodorovici, Florin Iordache va propune amendamentul necesar.

Mulţi spun că ministrul PSD este împotriva românilor din Diaspora. Eu spun ca e mult mai mult: e o declaraţie împotriva Europei.

Bogdan Rodeanu
Deputat USR de Galați