Anunțuri, Fără categorie, Toate știrile

S-a constituit filiala USR Munteni!

Mai mari, mai buni: încă o filială USR în nord-estul județului Galați!
S-a constituit filiala USR Munteni!

Și in Munteni, USR vine lângă cetățeni cu o filială nouă, înființată pe baza unui grup de inițiativă foarte dinamic. Și în campania pentru alegerile europarlamentare și în campania pentru alegerile prezidențiale, cei din grupul de inițiativă USR Munteni au muncit confirmat, alianța USRPLUS fiind a treia forță politică din Munteni.
A fost o evoluție firească, după ce, și în campania #Fărăpenali, locuitorii comunei Munteni au contribuit din plin la strângerea celor 32.000 de semnături din județul Galați pentru impunerea prin Constituție a îndepărtării penalilor din funcțiile publice.

Coordonatorul grupului de inițiativă, domnul Ștefan Oprea președinte al filialei USR Munteni: “Puteam sa rămânem cu toții acasă sau să ne căutam un rost în lume, așa cum au făcut foarte mulți tineri din comuna noastră. Dar asta ar fi lăsat Munteniul tot la cheremul acelorași oameni care, până acum, au ținut Munteniul în înapoiere. Transparența în primăria Munteni? Din iunie, pentru că până acum nu s-a putut. Investiții făcute cu rost în comuna Munteni? Tot din iunie, că până acum nu s-a știut. Din iunie, după venirea USR în Consiliul local, transparența în activitatea primăriei, investițiile făcute la costuri corecte și serviciile publice de calitate vor fi preocupările de bază ale administrației locale”.