Activitate în circumscripție, Toate știrile

Vă dau întâlnire şi mâine şi sâmbătă, pentru a strânge semnături pentru candidaţii USR

Mâine, vineri, 15 martie, ne vedem de la ora 17:00, la cortul Alianţei 2020 USR PLUS din Ţiglina, de lângă clădirea Arcada iar sâmbătă, de la ora 16:30, vom fi pe traseul Alee P-uri – Elice – Faleză, ca să strângem semnături pentru susținerea participării candidaților Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare din 26 mai, împreuna cu Dan Barna, președintele USR, care vine sâmbătă la Galați și se alătură voluntarilor Alianței 2020 USR PLUS, în campania de strângere de semnături.

Vă aștept să semnați, ca să aveți ce să votați la alegerile europarlamentare din 26 mai!

Reprezentarea Romaniei în Parlamentul European nu mai poate rămâne pe mâna feudalilor pesedişti şi a urmaşilor lor, care primesc un vot pe listă doar dacă îl apăra trup şi suflet pe Liviu Dragnea sau dacă îl ajută să transforme ţara într-un focar de antieuropenism. Nu vorbim doar despre supravieţuirea României în Uniunea Europeana ci şi de supravieţuirea Europei!

Ne-am ales candidaţii prin votul membrilor nostri şi, în Alianţa 2020 USR PLUS punem în faţa românilor cea mai bună lista de candidaţi: oameni tineri, bine pregătiţi, integri, care ştiu şi vor să lucreze în Parlamentul European pentru Europa, pentru România şi pentru români, nu pentru un şef de partid şi baronii lui.

Până spre sfârşitul lunii martie strângem semnături pentru susţinerea candidaţilor noştri. Obligaţia legală, de 200.000 de semnaturi pentru toată ţara, este deja îndeplinită. Numai că avem experienţa semnăturilor pentru campania Fără penali în funcţii publice, când oamenii lui Liviu Dragnea au încercat să fure sute de mii de semnături, aşa că nu ne oprim!

Suntem zilnic în strada, la cortul din Tiglina II ( lângă clădirea Arcada ) iar sâmbătă voi fi la P-uri si pe faleza Dunării împreună  cu Dan Barna, preşedintele USR.

Vino să ne cunoşti echipa şi să stăm de vorbă despre problemele Galaţiului şi ale României.